Föreläsning med Tolle Petersson

Tyvärr glömde Tolle bort sig själv och körde rätt in i den berömda väggen. Han vill genom sin egna resa inspirera andra till att börja steget mot en mer rofylld tillvaro. Kanske är någon i situationen att man bränner ut sig, om inget händer snart. Tolle inspirerar kring vikten av att göra val. Viktiga val för sig själv.

Vill ni boka en viktig föreläsning för era medarbetare eller åhörare på er sammankomst så kontakta Jämtländsk Inspiration och Sonia Elvstål för offert.

Tolle

Inspirerar kring vikten av att göra val

Viktiga VAL för sig själv

När man behöver en tankeställare – och nå mer närvaro i livet

Tolle var delägare i ett företag och livet snurrade på och en dag hade alla roliga saker blivit en hel massa måsten. När hade hela livet blivit jobb? Ingen stund på dygnet blev återhämtning. En kväll skulle han köra en hundkurs innan han fick göra kväll. Men en snabb dusch innan passet behövdes, och i den duschen blev allt svart.

Hans hjärta hade plötsligt rasat, av stress.

Innan pacemakern så hade Tolle kanske varken drömmar eller mål för sig själv, kanske bara för andra. Sen ställde han sig själv frågan..

"Men vad vill jag"?

Offert på föreläsning med Tolle

Boka Tolle som föreläsare

Sonia & Tolle har nu en gemensam föreläsning:

Att finnas..

Tolle hade kanske varken drömmar eller mål för sig själv, kanske bara för andra. Tills han mötte en person som på riktigt frågade -" Men vad vill DU?" Många år efter att hjärtat rasat. Av ren stress!

Sonia hade däremot tusen drömmar. Drömmar som hon trodde skulle göra henne lyckligare, i livet där hon tycktes ha fastnat i ett ekorrehjul. Men en motorcykelolycka blev vändningen till ett bättre liv. Ett mer närvarande liv.

Sonia & Tolle inspirerar åhörarna till att ta hand om sig själva lite mer. Att på riktigt förstå att det finns en person på den här jorden som faktiskt behöver just dig. Och det är DU

Boka oss gärna separat eller tillsammans