Stöd min satsning på snowboard

Olyckan där jag förlorade benet har öppnat många dörrar. Mitt stora mål nu är att ta en guldmedalj i snowboard vid Paralympics i Beijing 2022. Bli min partner och vinn tillsammans med mig!

Jag har ett mål – guldmedalj i Paralympics 2022

Mitt stora mål är att bli bäst i världen på snowboard. Innan motorcykelolyckan hade jag aldrig ens stått på en snowboard, men 2017 valde jag att prova för att kunna följa mina barn i skidbackarna. "Det måste måste ju vara lättare att stå på samma bräda än två skidor."

När jag körde min första Europa Cup i november 2018, efter endast tre månaders träning på snowboard, tittade jag lätt yr i huvudet ner i banan och tänkte: "Va fasen är det här för bana jag ska åka egentligen?"

Min omgivning ruskar ofta på huvudet och undrar om jag inte kunde ha valt en enklare 40-årskris. Jag hade ju inte lämnat barnbacken hemma på Frösön än och plötsligt stod jag där i min första banked slalombana. "Det är inte alla dagar man får chansen att bli sämst i Europa", tänkte jag och kastade mig iväg. Efter att halvt slagit ihjäl mig landade jag hemma och insåg att jag måste lära mig att åka också. Och där klev vinnarskallen in – målet är nu att gå från sämst i Europa till bäst i världen.

Vägen till att kvala till Paralympics är lång och kvaltävlingarna är långt borta och kostsamma. Utmaningarna är många och jag hoppas att just du vill stötta mig i min satsning och ta guld tillsammans med mig!

"Jag har aldrig påstått att jag väljer det enkla och aldrig förnekat att det ibland gör jäkligt ont. Men jisses vad jag utvecklas i min protes i min strävan mot Paralympics."

Tusen tack till mina sponsorer
– ni är också riktiga vinnarskallar!

Tack vare er har jag möjlighet att genomföra min snowboardsatsning!

Silversponsor


Bronssponsorer


Hälsoteam

Naprapat Peter Bonn


Kläder


Tack också till mina supportrar!

Grizzly, LightOn, Standtall, Fotograf Anna, Quality Hotel Frösö Park, Jemtbil, Bydalsfjällen, Persåsens Skid- & Kälkklubb

"Paralympics är en av alla de underbara utmaningar som jag fått ta mig an helt och hållet tack vare olyckan."