Sagt om Sonia Elvståls föreläsningar

Mitt mål med föreläsningarna är att inspirera till större närvaro i det liv vi lever här och nu och att lämna efter mig en känsla av att livet ger oss så oändligt många möjligheter.

Här kan du läsa några av de fina recensioner jag fått de senaste åren.

"Det har varit inspirerande föreläsningar med humor och allvar i en härlig mix. Sonia smittar ner åhörarna med hennes inre glöd och helt otroliga drivkraft. Alla borde lyssna och inspireras av henne"


Mikael Jansson – Seko

"Sonia är en riktigt riktigt bra föreläsare och förebild. Hon berättar om hur livet snabbt kan förändras och får alla att förstå att det är vår egen inställning som gör skillnad. 

En av de tänkvärda saker hon säger är att allt är farligt – att köra bil, att gå, att cykla, att röka.... Ställ dig frågan: är det värt det?  Sonia gav alla i rummet en massa härlig energi, eftertanke och framtidstro."

Lisa Lundell, Eductus Östersund

"Lyssnade på Sonia igår – grät, skrattade och fick hela huvudet fullt med funderingar. Den timmen (osäker på hur långt det var) flög iväg. Jag ska nu ta tag i en del saker och sluta fundera på sånt jag inte kan påverka (som vädret).
Du som vill ha förändringar i livet, företaget, organisationen – BOKA!"

Eva Liljeros – Adeona Mervärden AB – E-post


"Att lyssna till Sonias resa som ensamstående mamma, hennes fantastiska kämpaglöd och jävlaranamma, allt på ett ben, är en heeeeelt underbar historia. Har ni möjlighet att lyssna till Sonia – gör det. Funderar ni på en föreläsning som peppar arbetslaget och gör tankeskillnad – boka Sonia."

Märit Jonsson – Märit Jonsson Design AB – E-post


"Det är en föreläsning som känns i magen och som hejvilt blandar allvar, tårar och asgarv. Sonias föreläsning behöver vi alla lyssna på!"

Anna Wilhelmsson – Fotograferna Maria & Anna AB – E-post

Sonia Elvstål, inspirationsföreläsare

"Sonia är en fullfjädrad inspiratör som har ett budskap som går rätt in i hjärtat på åhörarna. Hennes timing och exempel gör dig redo att förändra din vardag och syn på livet. Rekommenderar henne varmt!"

Per Simonsson