Föreläsningar med humor och allvar

Efter en vänstersväng med motorcykeln förändrades mitt liv både fysiskt och psykiskt. Idag är jag ett ben kortare men ett helt liv rikare, och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter som inspirations­föreläsningar. Jag heter Sonia Elvstål – boka mig som föreläsare! Jag har en podd på Podbean som heter - Två kroppar, tre ben! lyssna gärna till den.

Boka mig nedan :

Inspirationsföreläsningar för företag, organisationer och event

För personaldagar, kongresser, medlemsmöten och andra sammankomster kan jag erbjuda en skräddarsydd föreläsning, som läggs in i ert program och som ger deltagarna motivation, inspiration och en extra dos av livsglädje.

Skräddarsydda föreläsningar

Beroende på vad ni vill ha ut av dagen, kan jag hjälpa er att krydda den med inspiration med teman som t ex Mål och delmål, Hälsa, Att våga, Inspiration och kämpaglöd, Drömmar eller Drivkraft och motivation. Hör av er om era önskemål!

Med en energi som smittar tar jag med dig som åhörare på en resa genom en olycka, ett ben kortare och vägen till ett bättre liv.

Fyll på med positiv energi och nya persektiv

Mitt mål med föreläsningarna är att inspirera till större närvaro i det liv vi lever här och nu och jag delar med mig av mina erfarenheter, bjuder på glädje och insikter, varvar humor och skratt med allvar och eftertanke – allt för att lämna efter mig en känsla av att livet ger oss så oändligt många möjligheter.

Jag kan förstå att många undrar hur jag på fullaste allvar kan säga att livet började när mitt vänstra ben kapades – genom mina föreläsningar berättar jag hur det kan vara på det viset. Med järnvilja och obotlig optimism har mitt CV fyllts på med allt från mitt deltagande i SVT1 ”Mot alla odds”, grundare av Piratfestivalen till demolerad robot i TV-serien ”Äkta människor”.

Sonia Elvstål, inspirationsföreläsare

Praktisk information om föreläsningarna

Tekniska kravJag behöver tillgång till projektor, ljud och eventuell mic/mygga inför föreläsningen.
PrisAnge dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer jag till dig med offert!
BetalningFaktura utsänds efter genomförd föreläsning. Därefter 20 dagars betaltid.
AvbokningAvbokning som sker 2-4 veckor innan föreläsningsdagen debiteras med 50% av arvodet. Avbokning 0-2 veckor innan debiteras med 100% av arvodet. Eventuell ombokning sker enligt överenskommelse.
PressbilderLadda ner högupplösta bilder till marknadsföring  (ZIP, 65MB)
LogotypLadda ner logotyper för tryck och digital marknadsföring (ZIP, 2,5MB)

Offert på föreläsning
– Sonia Elvstål

Vill du veta mer eller boka in en föreläsning?

Kontakta mig för offert:

GDPR

"Jag vill inspirera till att slänga upp den dörr som gläntar och satsa. Att leva idag. Att våga leva idag!"